Dacă sunteți în căutarea unei mese hrănitoare pentru a-i impresiona pe cei dragi, această plăcintă vegană pentru ciobănesc este alegerea perfectă! Cu o abundență de arome combinate armonios pentru a vă bucura maxim, această plăcintă va transforma orice cină într-o experiență de neuitat și vă va lăsa simțurile uluite! Mulțumim lui Lubo pentru rețetă!
Vă întrebați cum să înlocuiți carnea? Răspunsul este proteina texturată! Este o alternativă de carne vegană făcută din proteine de mazăre, proteină de fasole neagră și un praf de sare. Nu conține soia, arome sau alergeni. Gustul său este neutru și absoarbe cu ușurință aromele și aromele preparatului în timpul gătirii. Texturile diferite ale proteinelor vegetale o fac ideală pentru o varietate de mâncăruri sărate.
Și dacă te-ai săturat să pierzi timpul cu piure de cartofi delicios, alege amestecul rapid de preparat Bett'r pentru piure de cartofi, care nu face compromisuri la gust și calitate. Va oferi un finisaj delicat plăcintei ciobanului, datorită condimentelor atent selectate care îi conferă o aromă irezistibilă și fac experiența unic de delicioasă!
Pregătire:
Pasul 1: înmuiați proteina de mazăre urmând instrucțiunile de pe ambalaj.
Pasul 2:Încălziți puțin ulei într-o tigaie și adăugați ceapa, proteinele, mazărea și morcovii.
Pasul 3: Se fierbe aproximativ 10-12 minute, apoi se adaugă sarea amestecată, pudra de usturoi, piureul de roșii și 200 ml smântână de gătit. Lasam sa fiarba inca 5 minute la foc mic.
Pasul 4:Într-un castron, amestecați piureul de cartofi cu uleiul, sarea și laptele de soia. Se amestecă până la omogenizare.
Pasul 5:Preîncălziți cuptorul la 180°C.
Pasul 6:Transferă amestecul de legume într-un vas adânc de copt. Întindeți piureul de cartofi deasupra și turnați peste smântâna de gătit rămasă.
Pasul 7:Răziți brânza deasupra și coaceți timp de 30-40 de minute până când devine auriu.
Ți-a plăcut această rețetă? Atunci cu siguranță o să-ți placă celelalte rețete de pe blogul nostru. Vă mulțumim că ați gătit cu Bett'r!