Рецепта за чийзкейк в 6 лесни стъпки

Rețetă de cheesecake în 6 pași simpli

Categorie: Deserturi

Timp de gătit: 20 min

Timp de pregătire: 10 min

Rețetă de cheesecake în 6 pași simpli

uşor | 20 min timp pentru pregătire

Ingrediente necesare

Съставки за кората за чийзкейк:

Съставки за пълнежа за чийзкейк:

  • 450гр. крема сирене
  • 3 супени лъжици Bett’r Лешниково-какаов спред Добавяне към количка
  • ½ чаша пудра захар
  • 2 супени лъжици лимонов сок
  • 1 стрък прясна мента (за плънката)
  • 1 стрък прясна мента (за гарнитура)
  • 5 капки екстракт от ванилия
  • 1 пакет Bett’r Choco Spaceships Добавяне към количка

Bună ziua! Dacă citești asta, probabil că ești un iubitor de cheesecake. Probabil că ați întâlnit diverse rețete online - unele necesită coacere, iar altele nu. În rețeta de astăzi, vom folosi cuptorul pentru a crea un desert cu adevărat irezistibil.

De asemenea, puteți consulta secțiunea noastră de blog „Deserturi” pentru mai multe idei de rețete dulci și sănătoase!

Acest cheesecake nu conține ouă și este făcut cu ingrediente delicioase și hrănitoare, făcându-l perfect atât pentru adulți, cât și pentru copii.

Hai să facem împreună acest cheesecake cu lămâie și mentă, în doar câțiva pași simpli! Mai întâi vom acoperi pregătirea crustei, iar apoi vom trece la umplutura cremoasă care face ca acest cheesecake să fie deosebit. Să începem!

Cum se prepară crusta de cheesecake:

Pasul 1: Amestecați bine toate ingredientele pentru crustă cu o lingură și întindeți amestecul într-o tavă unsă cu unsoare. Puteți folosi și hârtie de copt în loc de ulei.

Pasul 2: Apăsați uniform amestecul cu o lingură pentru a face o bază fermă.

Pasul 3: Preîncălziți cuptorul la 180°C. Odată încălzită, coaceți crusta pentru aproximativ 12-14 minute. Când este gata, scoateți-l și lăsați-l să se răcească în timp ce pregătiți umplutura de cheesecake.

Pentru acest cheesecake folosim Bett'r Tartinat cu alune și cacao -Tartinatură 100% organică, fără adaos de zahăr și ulei de palmier, cu o aromă bogată de alune și un gust irezistibil de ciocolată.

Pentru decor adăugăm nave spațiale Bet'r Choco colorate, realizate din ciocolată neagră și colorate în mod natural cu extracte de fructe și plante.


primer

Cum se prepară umplutura de cheesecake:

Pasul 4: Amestecați toate ingredientele (cu excepția navelor spațiale Choco) într-un robot de bucătărie la viteză mică timp de aproximativ 30 de secunde sau cu mâna până la omogenizare. Odată gata, întindeți amestecul uniform peste crusta răcită.

Pasul 5: Puneți cheesecake-ul la frigider pentru aproximativ 3-4 ore pentru a se întări bine.

Pasul 6: Decorați cu nave spațiale Bett'r Choco care sunt

  • produse 100% organice
  •  Fără lactate și amp; vegană
  • Fără culori artificiale
  • Colorate natural cu măr, morcov, spirulina, ridichi etc.

Pentru a termina, adăugați câteva frunze de mentă proaspătă și felii de lămâie feliate subțiri, prăjite ușor câteva minute pentru a le scoate în evidență dulceața naturală. Aveți grijă să nu coaceți prea mult, deoarece acest lucru le poate face amare.